Balázsy Péter nem lesz városházi képviselő

A Fidesz polgármesterjelöltje mozgalmat indít.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Fidesz szombathelyi polgármester-jelöltje a választások után lebegtette Nemény András nyert Szombathelyen, Czeglédy Csaba is képviselő lesz 2019. October 13. 20:47 , hogy elfogadja-e listás mandátumát a szombathelyi közgyűlésben.

Habár néhány helyi sajtó biztosra vette, hogy így lesz, Balázsy Péter lapunknak néhány nappal ezelőtt elismételte: nem döntött még.

Ma délután hírek érkeztek, hogy a fiatal politikus írásban eljuttatta lemondó nyilatkozatát a helyi választási bizottsághoz, amit az el is fogadott.

A lemondás tényét Balázsy lapunknak megerősíttete.

A megyei napilap úgy tudja, helyét Lendvai Ferenc foglalja el a testületben.

Néhány perccel ezelőtt Balázsy egy Facebook-posztot is közzétett.

Ebben többek között azt írja, hogy folytatja jegyzői munkáját a megyei önkormányzatnál, illetve meghirdeti a Szombathely barátai mozgalmat.

Ez utóbbival kapcsolatban hangsúlyozza:

A legnagyobb értéknek azt tartom, hogy kialakult egy közösség körülöttünk, amit meg kell tartanunk! Ezért indítom útjára a Szombathely barátai mozgalmat, ahova várok mindenkit, aki itt él, aki innét származik vagy aki csak szereti ezt a csodálatos várost.

Balázsy lemondásával gyakorlatilag marad a régi felállás a szombathelyi Fideszben.

Balázsy az október 13-i választáson Nemény András nyert Szombathelyen, Czeglédy Csaba is képviselő lesz 2019. October 13. 20:47 400 szavazattal maradt alul Nemény Andrással szemben, és öszességében jobban szerepelt, mint a Fidesz egyéni jelöltjei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019