3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

„Simán körbeaszfaltozták a csatornanyílásokat”

A szombathelyi Bem József utcában végzett munkákon háborodott fel olvasónk.

"Nemrég levonult a kivitelező a Bem József utcában, és hát... úgymond szokásos módon több csatornafedelet, vízelvezető nyílást simán körbeaszfaltoztak, de van, ahová azt vissza se tették - cserébe körbefirkálták. De a helyén lévők is itt-ott teljesen ferdék, már most több centis szintkülönbséget jelentenek" - írta olvasónk levelében. Amihez képeket is küldött.

A Bem József utca felújítás után
A csatornafedelet is körbeaszfaltozták
Olvasó

A képeken látszik, hogy az aszfaltozás jól sikerült, de a csatornanyílásokat tényleg körbeaszfaltozták, ahogyan a csatornafedelet is.

A Bem József utca felújítás után
A csatornanyílást körberajzolták
Olvasó

Az utcában egyébként még augusztus elején kezdte el kicserélni A SZOVA rendbe tette az egyik parkolót a Derkovitson, majd jött az MVM és jól feltörte az aszfaltot – Frissítve August 09. 15:50 a gázvezetékeket az MVM. Az utcában a bekötővezetékeket, majd a főgerincet cserélték ki a szakemberek, a befejezését szeptember 1-jére ígérték, mostanra az aszfaltozással is elkészültek Jövő hétfőn aszfaltoznak a Derkovitson a gázvezetékcsere után August 31. 10:18 .

A Bem József utca felújítás után
Ez a csatornafedél sem úszta meg
Olvasó

Az utcát pár napra le is zárták Készüljön! Hétfőn lezárják a Bem József utcát Szombathelyen August 11. 14:13 .

Szükség volt már a cserére

Augusztus 1-jén írtuk, Gáz-rekonstrukciós munkákat végeznek a Derkovitson, Szombathelyen August 01. 19:51 hogy mivel az elmúlt időszakban egyre gyakrabban fordultak elő gázszivárgások és megsokasodtak a lakossági panaszok is a Szűrcsapó, illetve a Bem József utcából, ideje volt már a gázvezetékcserének.

A gázrekonstrukció 302 fogyasztási helyet érintett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem