„Simán körbeaszfaltozták a csatornanyílásokat”

A szombathelyi Bem József utcában végzett munkákon háborodott fel olvasónk.

"Nemrég levonult a kivitelező a Bem József utcában, és hát... úgymond szokásos módon több csatornafedelet, vízelvezető nyílást simán körbeaszfaltoztak, de van, ahová azt vissza se tették - cserébe körbefirkálták. De a helyén lévők is itt-ott teljesen ferdék, már most több centis szintkülönbséget jelentenek" - írta olvasónk levelében. Amihez képeket is küldött.

A Bem József utca felújítás után
A csatornafedelet is körbeaszfaltozták
Olvasó

A képeken látszik, hogy az aszfaltozás jól sikerült, de a csatornanyílásokat tényleg körbeaszfaltozták, ahogyan a csatornafedelet is.

A Bem József utca felújítás után
A csatornanyílást körberajzolták
Olvasó

Az utcában egyébként még augusztus elején kezdte el kicserélni A SZOVA rendbe tette az egyik parkolót a Derkovitson, majd jött az MVM és jól feltörte az aszfaltot – Frissítve 2023. August 09. 15:50 a gázvezetékeket az MVM. Az utcában a bekötővezetékeket, majd a főgerincet cserélték ki a szakemberek, a befejezését szeptember 1-jére ígérték, mostanra az aszfaltozással is elkészültek Jövő hétfőn aszfaltoznak a Derkovitson a gázvezetékcsere után 2023. August 31. 10:18 .

A Bem József utca felújítás után
Ez a csatornafedél sem úszta meg
Olvasó

Az utcát pár napra le is zárták Készüljön! Hétfőn lezárják a Bem József utcát Szombathelyen 2023. August 11. 14:13 .

Szükség volt már a cserére

Augusztus 1-jén írtuk, Gáz-rekonstrukciós munkákat végeznek a Derkovitson, Szombathelyen 2023. August 01. 19:51 hogy mivel az elmúlt időszakban egyre gyakrabban fordultak elő gázszivárgások és megsokasodtak a lakossági panaszok is a Szűrcsapó, illetve a Bem József utcából, ideje volt már a gázvezetékcserének.

A gázrekonstrukció 302 fogyasztási helyet érintett.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem