Bemutatták a Jobbik körmendi jelöltjeit

A Jobbik közleménye:

A mai napon bemutattam a Jobbik körmendi jelöltjeit. Ők garanciát jelentenek arra, hogy Körmend egy valódi jobboldali, konzervatív útra lépjen és megtörjön az a hűbéri rendszer, amit a Fidesz épített ki az elmúlt hosszú évek alatt. Azért, hogy ezt a célt elérjük, a Jobbik nem indított önálló polgármesterjelöltet, mert Patonay Imre személyében megfelelő és esélyes kihívója van a jelenlegi városvezetőnek.

A Jobbik a megyei közgyűlésben is azt a lendületes szakmai munkát kívánja folytatni, amit az emúlt években. Képviselőink kiemelt figyelmet fognak szentelni az elhanyagolt kistelepüléskre és mindent meg fognak tenni azért, hogy a támogatások a jövőben ne politikai, hanem szakmai szempontok érvényesülésével jussanak el a Vas megyeiekhez.

Jelöltjeink:

1. körzet Holecz Ferenc
2. körzet Holecz Péter
3. körzet Bedők Zsolt
4. körzet Takó Péter
5. körzet Auer Miklós
6. körzet Gubics Anikó
7. körzet Deák Lajos
8. körzet Gampel István

Bana Tibor
országgyűlési képviselő,
a Jobbik alelnöke,
körmendi választókerületi elnök

A Jobbik körmendi jelöltjei
Jobbik
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019