„Nincs benzin, se dízel, nincs ársapkás tej, liszt, cukor, és a távfűtés sem működik”

Ez egy szimpla hétfő – írta szombathelyi olvasónk.

Hétfőn több benzinkúton is akadozott a kiszolgálás Több kúton sincs dízelolaj Szombathelyen, az ársapkás benzin sem kapható mindenhol 2022. December 05. 15:22 Szombathelyen. Hiány volt az ársapkás üzemanyagból, több helyen korlátozásokkal lehetett csak tankolni. Igaz, a kutak jó részében viszont minden rendben volt – jelentették kérésünkre Tudott ma tankolni valaki Szombathelyen? 2022. December 05. 10:40 olvasóink.

Későn este egy újabb, oladi olvasónk írta meg kálváriáját. Idézzük:

„Hazajövet látom a kis Tesco melletti Shell kútnál kitáblázva apró betűvel. Okés, nincs ársapkás benzin, se dízel. 'Mindenki üljön át másik autóba!' Viszont a kis Tescóban hetek óta nincs ársapkás liszt, napok óta nincs ársapkás cukor, hetek óta nincs ársapkás tartós tej /talán Riska márkájú van, viszont az nem fogyott valami okból, érdekes/, hetek óta olyan boltot nem láttam ahol ársapkás csirkemell lenne. Többit nem néztem...

Szóval ha jön az ársapka, akkor minden elfogy, akkor minek ársapka? Amúgy nem ársapkás cuccok meg vannak.”

Olvasó

Azt is írta, hogy három napja nincs fűtés a Kassák Lajos utcában.

„+1 három napja nincs fűtés... 18-19 fok, elektromos sütővel pótolom a hiányzó otthon melegét.

Mondja nekem valaki ezek után, hogy 2023 szarabb lesz, biztos disszidálok!

Mondjuk WC papírom lesz a szar jövő évre...

Ez egy szimpla hétfő, 2022.12.05. Mikulás előtt egy nappal már a csizmába szartak rendesen!” – írta olvasónk.

Továbbra is várjuk olvasóink információit kommentben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem