Több kúton sincs dízelolaj Szombathelyen, az ársapkás benzin sem kapható mindenhol

Olvasóink olyan kutakat is találtak, ahol minden rendben megy.

„Most vagyunk a Körmendi úton. Se dízel, se 95-ös.”

„Csaba útin tankoltam dízelt 20 litert, nem volt semmi probléma.”

„OMV Csaba út. Simán ment a teletank benzin.”

„Tegnap az Oladi Shellen csak 100-as volt. Mára ígértek 95-t.”

„Zanati út, Mol kút körforgalom, egyből be tudtam állni tankolni, Magyar benzinkút Söptei út 5l-t lehet.”

„Győr-Moson-Sopron megye, Csorna, van három benzinkút, egyiken sem volt gázolaj.”

„Ausztriában van, igaz nem 480 ért. Viszont van! Aki meg körbeautózza Szombathelyt benzinért, az több benzint meg időt pazarol, mint amennyivel kint a 480 annál drágább.Ha meg kint van már be is tud vásárolni olcsóbban, jobb minőségben, nyugodtan!!”

„Az előbb sikerült egyet találnom! 10 óra 15-kor Egyedül a Rumi úti OMW kúton lehet 50 literig. Máshol 5-10- vagy nincs.”

„Zanati körforgalomnál lévő kúton tankoltam nemrég. Csak 100-as benzin volt... Egyébként pedig szándékos politikai hercehurca ez a benzin hiány. Egész decemberben ez lesz, és január elsejével megszűnik az ársipka, és a Fidesz ebből is győztesen fog kikerülni, mert arra már nem az lesz a kérdés hogy mennyi az ára, hanem hogy lesz üzemanyag. És mindenki boldogan tankol majd rendes áron.”

Egy olvasónk fotót is küldött a Vörösmarty utcai MOL-kútról, ahol tábla jelzi, hogy nincs dízelolaj.

Olvasó

Később a Zanati úti kutakon mindent rendben talált, és a Metro áruház mellett is normálisan tudott tankolni.

Semmi sem elképzelhetetlen

Ma délelőtt tettük fel a kérdést Tudott ma tankolni valaki Szombathelyen? 2022. December 05. 10:40 olvasóinknak, hogy ki tudott tankolni ma Szombathelyen.

Többen jelezték ugyanis, hogy több kúton is hiány van az ársapkás benzinből, illetve dízelolajból, és van, ahol csak öt litert lehet tankolni egyszerre.

Kérdésünkre érkeztek a feljebb idézett kommentek, amelyekből úgy tűnik, a helyzet változó. Van, ahol, minden további nélkül lehet tankolni, van, ahol éppen hiánycikk az ársapkás üzemanyag, és van, ahol korlátozva van a mennyiség.

A helyzet azóta bonyolódik, hogy a MOL bejelentette Már biztos: Hétfőtől nem kapnak üzemanyagot a kis benzinkutak 2022. November 25. 15:48 , a kisebb kutaknak nem szállít üzemanyagot. Több kútnál is korlátozásokat jelentettek be Jelentős korlátozást vezetett be a Shell a benzinkútjain 2022. November 27. 09:06 , közben álhírek is terjednek Egy álhír miatt volt sorállás pénteken a benzinkutakon 2022. December 04. 09:44 az ársapka megszűnéséről, aminek következtében az autósok megrohamozzák a kutakat.

Az biztos, hogy gondok vannak az üzemanyag-ellátással, nem indult újra a Egy álhír miatt volt sorállás pénteken a benzinkutakon 2022. December 04. 09:44 százhalombattai olajfinomító, pedig az sokat enyhíthetett volna a hiányon. És valószínű, hogy jövőre valóban megszűnik a hatósági ár, tehát nehéz időszakra kell készülnünk.

De kommentben továbbra is várjuk olvasóink információit, tapasztalatait az üzemanyag- és benzinkút-helyzetről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem