Bicikliút-építés magyar módra: Sárvárnál egy diófa sornak lett annyi

Ezt ki tervezte?- kérdezi olvasónk is. Ahelyett, hogy megkerülték volna a Vas megyei településeket összekötő utat árnyékoló öreg diófákat, egyszerűen letarolják őket.

Fantasztikus megoldással csináltak helyet a Sárvár és Rábasömjén között épülő bicikliútnak- olvashatjuk az Index.hu-n. Ahelyett, hogy megkerülték volna a Vas megyei településeket összekötő utat árnyékoló öreg diófákat, netán egy oldalra tették volna a két biciklisávot, a munkagépek kikapták az összeset.

Sárvári bicikliút
Nyugat.hu

A sárvári önkormányzat - olvashatjuk az Indexen - 2016-ban nyert el két pályázaton 266, illetve 62 millió forintot a két szomszédos település, Rábasömjén és Rábapaty felé vezető út biciklisávokkal való fejlesztésére.

Ezt ki tervezte?- kérdezi olvasónk is, aki felhívta az Index cikkére a figyelmünket.

Mi sem tudunk mást mondani, mint aki a Youtube-ra feltöltötte ezt a videót:

100 szor tobb fat kene ultetnunk mint amit kivagunk Meg par 100 evig kurva jol elvoltunk bicikli ut nelkul en is Meg tok reszegen jo parszor meg tettem bicikli ut nelkul,a Diot Meg eleg sokat szedtek is es sokall jobb izu mints tuja

Most már biztos, hogy Vas megye a bicikliútépítés alfája és omegája

Apropó, emlékeznek még a körmendi biciklis hullámvasútra , ami 2015-ben borzolta a kedélyünket? De valahogy a megyeszékhelyen sem mindig jöttek össze a dolgok, amikor bicikliútról volt szó. Mindjárt Szombathelyen történt, ahol éppen hogy félrenéztünk, és máris egy lakóház ugrott bele az útba Épülő kerékpárút elé ugrott egy négyemeletes ház Szombathelyen 2015. June 06. 12:37 , és volt, ahol derékszöget vett A Körmendi úton is kibabrálnak a bringásokkal? 2015. July 18. 16:57 a drótszamár-sztráda.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Jelentem