Ha szeretnél szerepelni a Brenner Jánosról készült sorozatban, a péntek a te napod!

Statisztákat keresnek Szombathelyen néhány kiegészítő felvételhez.

Januárban derült ki, Szombathelyi színészekkel készül sorozat Boldog Brenner Jánosról January 27. 20:04 hogy hétrészes tévésorozat készül a négy évvel ezelőtt Szombathelyen boldoggá avatott Brenner János életéről, Szilágyi Andor rendezésében. A projektben több szombathelyi és zalaegerszegi színész is közreműködik, Brenner Jánost pedig a Weöres Sándor Színház fiatal színésze, Jámbor Nándor alakítja.

Februárban aztán el is kezdődött a forgatás, Februárban kezdik forgatni Szentgotthárdon a Boldog Brenner Jánosról szóló tévésorozatot January 26. 18:08 zömében az eredeti helyszíneken, Szentgotthárdon és környékén. Szombathelyen például a Brenner-házban és a Szalézi-templomban is forgattak Brenner János példát mutat - ezúttal egy filmben April 11. 19:29 – kollégáink ide kukkantottak be, épp a temetési jelenet felvételére.

Azóta pedig megjelent az előzetes is, Legyetek szeretettel! – Itt a Brenner János életéről szóló sorozat előzetese August 17. 11:24 de úgy tűnik, még nem teljes a sorozat, szeptember 30-ra, vagyis most péntekre ugyanis ismét forgatást hirdettek meg Szombathelyre. A Facebook-poszt szerint kiegészítő felvételeket vesznek fel 9:30-tól a Szent Kvirin, vagyis szalézi templomban, melyhez statisztákat is keresnek.

„Szeretnénk további korhű és hiteles felvételeket készíteni a meglévő képekhez, ehhez kérnénk a segítségeteket, részvételeteket, hogy méltóképpen emlékezzünk meg Brenner Jánosról!” – írták.

A forgatáson bárki részt vehet, mindössze egy like-ot kérnek az eredeti posztra. Na meg azt, hogy az alább részletesen leírt öltözetben jelenjetek meg:

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t