Még keresik a szakembert a szombathelyi Csótó vécéjéhez, mert újra gikszer van

Eddig is hosszú küzdelem volt, tavasszal azt hittük vége, de folytatódik tovább a szombathelyi WC-saga.

Még március elején jelentettük, hogy hosszú hónapok után végre, szuper, fantasztikus, nagyszerű, mert kinyitott Szuper! Fantasztikus! Nagyszerű! Végre újra üzemel a szombathelyi Csótó nyilvános mosdója 2017. March 07. 16:32 a nemrég felújított szombathelyi Csótó egyetlen nyilvános mosdója. A tó közeli vécéről, vagyis annak a meghibásodásáról Üzenjük a szombathelyi Csótó körül futóknak: tényleg bezárták az egyetlen nyilvános vécét 2016. August 04. 13:08 vagy háromnegyed éve írtunk először. Azóta is többször Megtudtuk, miért tartják még mindig zárva a szombathelyi Csótó egyetlen nyilvános WC-jét 2016. September 01. 20:26 utánakérdeztünk Közel fél éve nem boldogulnak a szombathelyi Csótó új vécéjével, még mindig zárva tart 2016. November 22. 08:08 , hogy aktuálisan épp miért van zárva. Aztán február végén újra üzemelni kezdett a nyilvános mosdó.

Olvasónk most, a pünkösdi hosszú hétvégén újfent hoppon maradt, a a tóparti nyilvános vécét megint csak zárva találta. Persze, írta, felmehetett volna az étterembe, de izzadtan, futófelszerelésben nem szívesen jelent volna ott meg.

Nyugat.hu

Ahogy több ízben megírtunk, korábbiakban a szennyvíz elvezetésére szolgáló szivattyú romlott el, többször is, ez okozta akkor is a leállásokat. Amit február végén állítólag sikerült orvosolni.

A mostani leállás miatt újfent megkerestük a szombathelyi önkormányzatot, ahol a Városüzemeltetési Osztály közölte,

a nyilvános illemhely kivitelezése óta több alkalommal történt meghibásodása miatt, a hibaforrás kiszűrése és a biztonságos üzemeltetés érdekében külső szakértő bevonása szükséges.

Jelenleg a szakértői vizsgálat előkészítésénél tartanak. Ugyanis a szakértői vizsgálat eredménye függvényében tudják csak meghatározni a rendszer indításának feltételei.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem

Tovább az oldalra