Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Czeglédy Csaba leadta a képviselőjelölti ajánlásokat

Elsőként Szombathelyen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Czeglédy Csaba, a szombathelyi baloldal korábbi vezető politikusa szombaton délelőtt leadta az önkormányzati képviselő-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodán. Czeglédy volt az első az összes helyi induló között – beleértve a Fidesz politikusait is –, aki összeszedte a támogatásokat.

Czeglédy Csaba DK lakossági fórum
Józing Antal

A volt MSZP-s politikus függetlenként indul a Derkovits lakótelepi választókörzetben, ugyanott, ahol 1998 óta ő volt az önkormányzati képviselő. A mandátuma tavaly nyáron szűnt meg, miután előzetes letartóztatása miatt több mint egy éven át nem tudott megjelenni a testületi üléseken.

Czeglédy Csaba június közepén jelezte nyilvánosan is, hogy elindulna korábbi körzetében. Akkor az Éljen Szombathely! be is jelentette, hogy nem indít ellene saját embert.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés