DK: Hendének már papírja van arról, hogy még a törvénysértéstől sem riad vissza

"Hende hazudott" - fogalmaz tömören közleményében a Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete.

A közlemény:

Sajtóközlemény - Hende Csaba hazudott

Hende Csabának, Szombathely elmúlt évtizedeinek legkártékonyabb "politikusának", akit még a Fidesz vezetői is csak ócska árulónak tartanak, most már papírja van arról, hogy még a törvénysértéstől sem riad vissza saját céljai érdekében.

Ritka pillanat, hogy a legfelsőbb bíróság, a Kúria egy fideszes politikust ítél el, Hende Csabának ez is sikerült. Bár Hende évek óta hazugsággyárakat működtet Szombathelyen (Szombati Helyi Hírlap, Vas Népe, Friss Rádió, különböző Facebook-oldalak), neki eddig nem kellett tartania a bíróság elé kerüléstől, mert strómanjai mögé bújva másokkal viteti el a balhét.

Horváth Vilmos - volt szdsz-es országgyűlési képviselő, évek óta Hende alkalmazásában áll, papíron a Szombati Helyi Hírlap főszerkesztője - például egy bírósági tárgyaláson jegyzőkönyvbe mondta, hogy neki fogalma sincsen arról, mi jelenik meg az általa szerkesztett újságban.

Hende, a bukott miniszter pár éve Czeglédy Csabáról is valótlanságot állított. Czeglédy perre vitte az ügyet, és a Kúria is neki adott igazat: Hende törvényt sértett.

Ennek a Hendének a bábja most Balázsy Péter, aki ugyanúgy nem tud önállóan cselekedni, mint ahogyan senki sem, akik Hende szolgálatában állnak.

Októberben vegyük vissza Hendétől és a Fidesztől városunkat! Szombathely ne a Fidesz egyik provinciája legyen. Szombathely legyen újra mindenkié!

Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019