Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dr. Varga Norbert bejelentkezett polgármesterjelöltnek Sopronban

Vannak idők, helyzetek, amikor nem szabad megfutamodni! - írja. Független jelöltként indul, de beálltak mögé az ellenzéki pártok Sopronban. Aktív szervezője volt a Polgári Köröknek és évekig vezette a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének soproni szervezetét.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Dr. Varga Norbert alábbi közleményt tette közzé:

Ma Magyarországon olyan időket élünk, amikor kevesen vállalkoznak arra, hogy a mostani hatalom ellen bármilyen formában is fellépjenek. Különösen igaz ez egy megyei jogú város esetében.

Vagyok olyan elszánt, hogy elinduljak az októberi önkormányzati választáson, a Fidesz jelöltjével szemben, szülővárosom érdekében!

Dr. Varga Norbert vagyok, 45 éves.

Sopronban születtem, ahogy feleségem és két gyermekem is. A hűség városában érettségiztem, majd történelemtanárként végeztem. Második diplomámat katolikus teológián szereztem, utána pedig politológusként diplomáztam az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán. A Soproni Egyetem Széchenyi István Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskolájában doktoráltam.

Családommal Sopron kapujában élek, de mindennapjaim a városhoz kötnek, hiszen 2004 óta a Soproni Egyetem oktatójaként dolgozom. Számos tudományos és ismeretterjesztő írásom és előadásom érhető el nyomtatott formában és online térben egyaránt.

Aktív szervezője voltam a Polgári Köröknek és évekig vezettem a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének soproni szervezetét, de az országunkban és városunkban zajló események e szervezetekből való távozásomhoz vezettek.

Városunk az elmúlt években az országon belüli népvándorlás célpontja lett, ám erről a mostani városvezetés nem hajlandó tudomást venni. Világossá kell tenni, mekkora most Sopron lakossága, mert csak ennek ismeretében lehet a megfelelő lépéseket megtenni.

Egy Fideszes városvezetést ebben az állampárti rendszerben Budapestről irányítanak. Ezt az irányítást vissza kell venni! Most független jelöltként szeretném bebizonyítani a Hűség Városa polgárainak, hogy Budapesttől függetlenül és a rejtett migrációt megállítva újra élhetővé lehet tenni ezt a csodálatos várost és el lehet indítani a 21. századi elvárások és a modernizáció útján!

ÉLHETŐ, OKOS, ZÖLD SOPRONT!

12+1 pontban foglaltam össze céljaimat, ezek magvalósításához kérem a támogatást!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés