Egy napja visít egy ház riasztója Szombathelyen, a Wesselényi utcában

A házban korábban a fogorvosi ügyelet működött, ők már elköltöztek, a riasztó maradt.

Péntek délután óta, kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan üvölt a Wesselényi utca 4. számú ház riasztója - jelezte olvasónk.

A házban korábban a fogorvosi ügyelet működött, ők már elköltöztek. Információink szerint a házban most lakók sincsenek, így gazdája sincs a riasztónak, amiről olvasónk egy rövid videót is készített.

Mint mondta, felhívta a 112-őt, hamarosan meg is jelent két rendőr, akik megnézték a helyszínt, de bemenni nem tudtak, olvasónknak azt mondták, a kapitányságon jelentik az esetet.

Azóta semmi nem történt, csak a riasztó szólal meg kisebb-nagyobb pihenők után. Olvasónk hozzátette, azt nem érti, hogy másokat miért nem zavar, igaz, az utca túloldalán a Savaria Múzeum van, de a közelben azért sokan laknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem