Egy napja visít egy ház riasztója Szombathelyen, a Wesselényi utcában

A házban korábban a fogorvosi ügyelet működött, ők már elköltöztek, a riasztó maradt.

Péntek délután óta, kisebb-nagyobb megszakításokkal folyamatosan üvölt a Wesselényi utca 4. számú ház riasztója - jelezte olvasónk.

A házban korábban a fogorvosi ügyelet működött, ők már elköltöztek. Információink szerint a házban most lakók sincsenek, így gazdája sincs a riasztónak, amiről olvasónk egy rövid videót is készített.

Mint mondta, felhívta a 112-őt, hamarosan meg is jelent két rendőr, akik megnézték a helyszínt, de bemenni nem tudtak, olvasónknak azt mondták, a kapitányságon jelentik az esetet.

Azóta semmi nem történt, csak a riasztó szólal meg kisebb-nagyobb pihenők után. Olvasónk hozzátette, azt nem érti, hogy másokat miért nem zavar, igaz, az utca túloldalán a Savaria Múzeum van, de a közelben azért sokan laknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem