Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Éljen Szombathely! Egyesület: „Sajnáljuk, hogy Balázsy Péter és a Fidesz nem tiszteli a szombathelyieket”

Reagáltak arra, hogy a szombathelyi Fidesz már hétfő délelőttre összegyűjtötte és leadta az önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlóíveket .
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Íme az Éljen Szombathely! Egyesület teljes közelménye:


Balázsy Péter és a Fidesz nem tiszteli a szombathelyieket, nem tiszteli közös ünnepünket, a Karnevált sem!

Az Éljen Szombathely! szövetség előre jelezte, hogy a Karnevál ideje alatt nem kezdi meg az aláírások gyűjtését. Ezt kértük valamennyi jelölő szervezettől.

Sajnáljuk, hogy Balázsy Péter a szombathelyiek közös ünnepét is kampánycélokra használta fel.

Sajnáljuk, hogy annak ellenére, hogy már hivatalosan is a Fidesz jelöltje, még mindig nem mondott le a megyei jegyzői posztjáról.

Sajnáljuk, hogy nem válaszol a szombathelyiek és a sajtó kérdéseire.

Sajnáljuk, hogy miközben minden városi rendezvényre odakönyörgi magát, mégsem tartja magát közszereplőnek.

Reméljük, hogy a kampány során kiderül, hogy másban is van tehetsége, nemcsak abban, hogyan lehet idős emberek bizalmával visszaélni!

Reméljük, hogy amikor néhány évvel idősebben visszagondol erre az időszakra, akkor majd belátja, hogy nagyon nem volt szép dolog dr. Puskás Tivadart hátba szúrni.

Üzenjük Balázsy Péternek, hogy a hagyományokat, és az időseket tisztelni kell!

Éljen Szombathely! Egyesület

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Önkormányzati választás 2019

Hirdetés