Éljen Szombathely: a vírusnál valamennyi ma Magyarországon engedélyezett vakcina jobb

Viszont azt mondják, az oltási kedvet nem politikai nyilatkozatokkal, hanem a járvány elleni összefogással, a védekezéshez szükséges források biztosításával, valamint az önkormányzatok tényleges bevonásával lehet csak növelni.

A szombathelyi Fidesz hétfői közleményére A szombathelyi Fidesz kiáll az orosz és kínai vakcina használata mellett 2021. March 01. 15:50 – melyben kiálltak az orosz és kínai vakcina használata mellett – reagált most az Éljen Szombathely! Frakció, közleményüket Tóth Kálmán frakcióvezető juttatta el lapunkhoz:

Mondd el nekünk, milyen Nyugatot szeretnél!
Kitöltöm a kérdőívet

Alulírottak, az Éljen Szombathely! Frakció tagjai hitet teszünk amellett, hogy az emberi élet mindig és minden körülmények között a legfontosabb érték. A jelenleg tomboló járvány ellen csak akkor léphetünk fel hatékonyan, ha minél több honfitársunk beoltatja magát.

Tisztán kell beszélnünk, politikától mentesen és közérthetően: a vírusnál valamennyi ma Magyarországon engedélyezett vakcina jobb. Ugyanakkor felhívjuk a döntéshozók figyelmét, hogy az oltási kedv növelése nem politikai nyilatkozatokkal, hanem a járvány elleni összefogással, a védekezéshez szükséges források biztosításával, valamint az önkormányzatok tényleges bevonásával érhető el.

Nyíltan és őszintén kell beszélni a vakcinák beszerzéséről, az oltási tervről és arról is, ki mikor kerülhet sorra.

Szombathely városa eddig is mindent megtett, ezután is mindent megtesz annak érdekében, hogy közösen mielőbb legyőzhessük e pusztító vírust. Ehhez partnerséget kérünk és ajánlunk, valamennyiünk érdekében.

Éljen Szombathely! Frakció

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény