Eddig: 1 716 363 / 3 000 000 Ft, 82 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Éljen Szombathely: a vírusnál valamennyi ma Magyarországon engedélyezett vakcina jobb

Viszont azt mondják, az oltási kedvet nem politikai nyilatkozatokkal, hanem a járvány elleni összefogással, a védekezéshez szükséges források biztosításával, valamint az önkormányzatok tényleges bevonásával lehet csak növelni.

A szombathelyi Fidesz hétfői közleményére A szombathelyi Fidesz kiáll az orosz és kínai vakcina használata mellett 2021. March 01. 15:50 – melyben kiálltak az orosz és kínai vakcina használata mellett – reagált most az Éljen Szombathely! Frakció, közleményüket Tóth Kálmán frakcióvezető juttatta el lapunkhoz:

Alulírottak, az Éljen Szombathely! Frakció tagjai hitet teszünk amellett, hogy az emberi élet mindig és minden körülmények között a legfontosabb érték. A jelenleg tomboló járvány ellen csak akkor léphetünk fel hatékonyan, ha minél több honfitársunk beoltatja magát.

Tisztán kell beszélnünk, politikától mentesen és közérthetően: a vírusnál valamennyi ma Magyarországon engedélyezett vakcina jobb. Ugyanakkor felhívjuk a döntéshozók figyelmét, hogy az oltási kedv növelése nem politikai nyilatkozatokkal, hanem a járvány elleni összefogással, a védekezéshez szükséges források biztosításával, valamint az önkormányzatok tényleges bevonásával érhető el.

Nyíltan és őszintén kell beszélni a vakcinák beszerzéséről, az oltási tervről és arról is, ki mikor kerülhet sorra.

Szombathely városa eddig is mindent megtett, ezután is mindent megtesz annak érdekében, hogy közösen mielőbb legyőzhessük e pusztító vírust. Ehhez partnerséget kérünk és ajánlunk, valamennyiünk érdekében.

Éljen Szombathely! Frakció

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény