Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elmarad idén a szilveszteri ünnepség Szombathelyen

A fokozódó koronavírus-járvány miatt.

A fokozódó koronavírus-járvány miatt más megyei jogú városokhoz hasonlóan Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata az operatív törzs állásfoglalását kikérve, majd a szervezéssel megbízott AGORA Szombathelyi Kulturális Központtal egyeztetve azt a közös, felelős döntést hozta, hogy a rendezvénytartási feltételek nehézkes betartása, valamint a város lakosai egészségének védelme érdekében a városi szilveszteri ünnepség az idei évben elmarad - közölte az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ.

Mint írták, a korábbi évek tapasztalatai alapján december 31-én ezer-kétezer ember is tartózkodik a Fő téri színpad előtti területen, míg a jelenlegi jogszabály szerint csak az 500 főre korlátozható, védettségi igazolvánnyal látogatható szabadtéri zenés-táncos rendezvények lebonyolítása engedélyezett. Így a szilveszteri programot nem lehet biztonságosan és minden érdeklődő számára elfogadható feltételek mellett megrendezni.

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19