Emléklappal köszönte meg Szombathely Jordán Tamás munkáját

Búcsúzik a város a Weöres Sándor Színház leköszönő igazgatójától.

Január 31-én hivatalosan is nyugdíjba vonul a szombathelyi Weöres Sándor Színház alapító igazgatója, Jordán Tamás, akitől ma délután a társulat is elköszön egy sajtótájékoztatóval egybekötött, szűkkörű, társulati ülés keretében. Az eseményen egyben köszöntik Szabó Tibort is, aki elfoglalja majd Jordán helyét az igazgatói székben. Most már hivatalos: Szabó Tibor lesz a Weöres Sándor Színház új igazgatója 2020. October 29. 13:00

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész-rendezőtől, érdemes művésztől, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagjától most a városvezetés is elbúcsúzott.

Bonyhádi Zoltán/Szombathely MJV

A polgármesteri irodában fogadták kötetlen beszélgetésen és emléklappal is megköszönte munkáját Nemény András polgármester, illetve László Győző, Horváth Attila és Horváth Soma alpolgármesterek.

Bonyhádi Zoltán/Szombathely MJV

A csütörtök délutáni eseményt élőben közvetítjük Facebook-oldalunkon, a leköszönő Jordán Tamással pedig hamarosan interjút is olvashatnak a Nyugaton.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra