Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Téglát alkottunk és gázszünetet jelentettünk be – ez volt a hét

Egyébként átlagosnak mondható a nyár fájós derekán.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tényleg marihuána burjánzik a szombathelyi Király utcában? - kérdeztük kedden, és a képek alapkán: talán. Viszont a rendőrség még nem foglalkozik vele, mert nem történt bejelentés.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Viszont tudni kell, hogy részben épp a sajtó és média pontatlansága miatt rengeteg ember fejében összemosódnak a nevek és fogalmak, pedig sem a kender fajtája, sem a gondozás módja nem elhanyagolható tényező abban, hogy drogot kapunk-e, vagy egy teljesen ártalmatlan növényt.

Marihuána a Király utcában
Kiss Tamás

Ön elvenné a jogosítványt egy bizonyos kor felett? - kérdeztük az utca emberét, a válaszokat pedig megtudhatja írásunkból.

Jogosítvány korhatár borítókép
Kiss Tamás

Az összes tégla elfogyott a szombathelyi városháza aulájában - ahol mi is ott voltunk. Schrammel Imre, Kossuth-díjas keramikusművész állandó gyűjteményének épülő múzeumához díszítettünk téglákat a szombathelyiekkel együtt. Habár voltak kétségeink a program népszerűségét illetően, az 1800 friss téglát egytől-egyik kidíszítették, az utolsó darabot este fél hatkor tették fel a teherautóra.

Schrammel Imre közös tégladíszítés
Mészáros D. Zsolt

Ráadásként megtudhattuk, hogy a kétfarkú tacskó is helyet követel magának az istenek között , mint a cikkben lévő videónból kiderül, egy szombathelyi vallástörténeti professzor szerint itt az ideje, hogy Isis istennő mellett elfoglalja méltó helyét a város történelmében a kétfarkú tacskó is.

Schrammel Imre közös tégladíszítés
Mészáros D. Zsolt

Ami önöket nagyon érdekelte, hogy kétnapos gázszünet lesz Szombathelyen és Vas megye számos településén . Hogy mikor, azt megtudják, ha újra elolvassák az írást.

gáz
Nyugat.hu

Lett egy mocsárunk Bucsuban , szúnyogok, csigák és egyéb vízi vegetáció. Azt senki nem mondja, hogy jó ez így, csak az nem világos, hogy hogyan tovább. „Egy kicsit olyan, mintha valami arborétum lenne, annak nem is csúnya” - Nézzék meg először vagy újra.

Bucsu, mocsár, Aranypatak
Olvasói fotó
Portrét is rajzoltunk egy WC-s néniről , akitől megtudtuk: „Még ez is jobb, mint egy multinál robotolni” - ismerjék meg, ha eddig nem tették.

Felújítják a fő téri nyilvános wc-ket
Kiss Tamás

És mindjárt hétfő, csak egyet kell aludni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés