Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Többen megfenyegették a Magyar Szociális Fórumot, mert nyilvánosságra hozta a fagyhalált szenvedettek számát

Hulljon a férgese - írta az egyik üzenetben, sokan hazugsággal vádolják és hazaárulónak nevezik a szervezetet. Közlemény.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fagyhalál-áldozatok -

Hulljon a férgese!

Fenyegető hangvételű hívásokat és üzeneteket kapott a Magyar Szociális Fórum (MSZF) szerdán amiatt, hogy szerdán tájékoztatta a közvéleményt a március végéig bekövetkezett 200 fagyhalál esetről, és annak a véleményének adott hangot, hogy a jelenlegi társadalompolitika sikertelennek bizonyult arra, hogy véget vessenek az évről-évre ismétlődő tömeges fagyhalálnak – jelentette az MSZF csütörtökön.

A személyüket jobbára elkendőző, hívószámukat elrejtő üzenők

hazugságnak

,

gyalázatos firkálmánynak

,

liberális maszlagnak

minősítették a kihűléses halálesetekről szóló beszámolót, és

hazaárulónak

nevezték az emberjogi fórumot azért, mert

akkor támadja a kormányt, amikor az a hazát védi a migránsokkal szemben

.

Az egyik vádaskodó

nemzetbiztonsági kérdésnek

minősítette társadalmi valóságunk hiteles bemutatását olyan körülmények között, amikor – mint mondta - a kormánynak az ország megvédése a legfontosabb feladata a külföldi betolakodóktól, a

szociális szempont pedig tizedrangú kérdés

. Úgy vélte, azzal, hogy az MSZF a bérből és fizetésből élők, a nélkülözők, a szegények és nyomorgók pártját fogja, gyengíti a nemzeti érdeket és veszélyezteti Magyarország függetlenségét és jövőjét.

Voltak, akik

hulljon a férgese

megjegyzéssel illették a fagyhalál áldozatait, egy betelefonáló pedig úgy vélte,

ugyanott a helyük, ahol a Duna-parti cipőknek

.

Budapest, 2018. április 5. csütörtök

Magyar Szociális Fórum

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra