Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Fidesz-terror Szombathelyen – Az MSZP közleménye

A mai napon egy MSZP-s aktivistát állított elő a szombathelyi rendőrkapitányság. A megdöbbentő eset a délutáni órákban történt, amikor aktivistáink a választókörzetekben ellenőrizték a kihelyezett hirdetőtáblákat. Szakály Gábor – első fokon korábban már garázdaságért és könnyű testi sértésért elítélt Fideszes képviselő – útját állta aktivistáinknak, és érthetetlen okokból rendőrt hívott. Miután az MSZP aktivistái is rendőri segítséget kértek – személyi szabadságuk megsértése miatt, mivel a Fideszes BMW-k körbeállták őket – a helyszínre érkező rendőrök, a Fidesz képviselőjének bemondására, előállították aktivistánkat.

A tízmillió forint értékű, lesötétített ablakú BMW-ből előpattanó Fideszesek között volt Baranyai Tibor, a megyei őrző-védő kamara vezetője, aki viperával fenyegette meg munkatársunkat.

Természetesen az ügyben feljelentést tettünk. A szombathelyi rendőrségen a helyszínre érkező, megbízott ügyvédet, nem akarták az előállítotthoz engedni, csak az ügyvéd többszöri, határozott kérését követően.

Úgy tűnik Szombathelyre is begyűrűzött az országosan is tapasztalt Fidesz-terror, és távirányított báb lett a rendőrség a helyi Fidesz kezében. Tiltakozunk a balkáni módszerek és a megfélemlítés ellen!

MSZP Szombathelyi Szervezete

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra