Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Folytatódik a #kulturfutar – Ma este salsa-lázban égnek majd a szombathelyi lakótelepek

Ma is házhoz viszi a kultúrát az AGORA.

Több kezdeményezése is volt az AGORA Savaria munkatársainak a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet orvoslására, így azon felül, hogy online felületeiken különböző webes kulturális programokat szerveztek, egy héttel ezelőtt útjára indították a #kulturfutart Esténként irány az erkély vagy az ablak! Élő show-t visz a szombathelyi lakótelepekre az AGORA 2020. April 01. 15:03 is.

Elsőként a város showmanjét, Varga Jenő Jéglovagot kérték fel, hogy járja körbe a szombathelyi városrészeket és dobja fel az otthonaikba szorult szombathelyiek estéjét. Másnap a szombathelyi ENERGY Dance Team táncos-koreográfusai mozgatták meg az erkélyközönséget, tegnap pedig a szintén helyi West Side TSE táncosai vittek egy kis jó kedvet és kultúrát Ma ismét házhoz viszi a kultúrát az AGORA – ezúttal a West Side táncolja körbe a szombathelyi lakótelepeket 2020. April 06. 16:11 a kissé komor mindennapokba.

AGORA

Április 7-én, azaz ma este pedig folytatódik a #kulturfutar, ezúttal viszont teljesen más vizekre evezünk: a Salsa La Vida – Harmónia Egyesület táncosai perzselik majd fel a szombathelyi lakótelepeken a hangulatot vérpezsdítő latin táncukkal.

Íme a menetrend:

 • 18:00 – Joskar-Ola: Pázmány Péter krt. 30 előtti parkoló
 • KISZ: Szent Flórián u 53. krt. mögötti parkoló (Jászai Mari utcáról megközelíthető, Roma Holokauszt emlékműnél)
 • Derkovits: Rohonci 9. mögötti parkoló, a Szűrcsapó utca felől
 • Oladi lakótelep: Nagy László u. 30–34. parkoló
 • Stromfeld: Stromfeld 15/A, B
 • Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Kultúra

  Tovább az oldalra