Gyermeknapi kavalkád a tűzoltóságon és az MSH-ban, videón

Próbariasztás, tűzoltás, megmászható tűzoltóautó. És az ilyenkor szokásos forgatag.

Az idén nagyon sok családot mozgattak meg a gyermeknapi rendezvények Szombathelyen.  A tűzoltólaktanyába már a nagy roham után érkeztünk, de így is sokan voltak. Először az egyik népszerű programot, a próbariasztást mutatjuk meg.

A laktanya udvarán is nagy volt a nyüzsgés, hiszen sok dolgot ki lehetett próbálni, lehetett tüzet oltani, kincset keresni és azt is ki lehetett próbálni, milyen "könnyű" egy 80 kilós, magatehetetlen ember mozgatása. Ez utóbbi jópár apukát is megizzasztott. A videóban Balogh Eszter tűzoltó főhadnagy foglalja össze a gyermeknapi programokat.

Az AGORA-MSH előtt is volt megmászható tűzoltóautó és nyitott rendőrautó is. Itt sok kézműves program, ügyességi feladatok, természetes intelligenciát igénylő társasjátékok, madárbemutató, bábszínház, koncert várt a családokra, Örömmel láttuk, hogy a gyerekeket úgy sikerült lekötni, hogy közben a mobiltelefonok nem kerültek elő.

Az Agora gyermeknapjáról hétfőn már sok fotót mutattunk Ilyen volt az idei gyereknap Szombathelyen - Nézegessen róla képeket! 2023. May 29. 10:54 .

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra