Leisztinger: évi 80 millió forint a Halinak

Az üzletember nem akar tulajdonrészt venni a Haladás labdarúgó csapatában, támogatását az önkormányzat tulajdonosi befizetésénél számolnák el.

A nyugat.hu információi szerint megérkezett a városhoz hazánk egyik legggazdagabb emberének, Leisztinger Tamás cégének, az Arago Zrt.-nek az ajánlata a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatával kapcsolatban.

Kiderült, hogy a cég nem akar üzletrészt vásárolni a csapatot fenntartó Szombathelyi Haladás Kft-ben, ellenben éves szinten, három éven keresztül 80 millió forint támogatást biztosít.

Úgy tudjuk, ez az összeg az önkormányzat tulajdonosi befizetéseinél jelentkezne, így a többi tulajdonosnak ennek arányában kell emelnie támogatását.

Leisztinger Tamás támogatása a következő szezontól kezdődik, abban az esetben, ha a csapat bentmarad az NB1-ben.

Minderről ma délután történt egy nem hivatalos tulajdonosi egyeztetés, ahol a várost Marton Zsolt alpolgármester és Nagy Tibor aljegyző képviselte.

Nem támogatott video formátum
Video: Leisztinger Tamás a Rohonci úton
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Leisztinger Tamás szerepet vállalhat a Haladásnál

A vállalkozó, aki az elmúlt nyolc évben hatalmas vagyonra tett szert és az egyik leggazdagabb magyar lett, állítólag „büntetésből” száll be a fociba.

Leisztinger Tamás már a lelátón van

Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója szombaton is tárgyalt a Haladás vezetőivel, de megállapodás még nincs.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Főanyag1