Leisztinger Tamás már a lelátón van

Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója szombaton is tárgyalt a Haladás vezetőivel, de megállapodás még nincs.

A Szombathelyi Haladás Debrecen elleni győzelmét a helyszínen nézte meg Leisztinger Tamás, Magyarország egyik leggazdagabb embere, akit korábban lehetséges befektető jelöltként hoztak Leisztinger Tamás szerepet vállalhat a Haladásnál 2010. October 14. 00:07 szóba a csapattal.

- Ma is tárgyaltunk Leisztinger úrral, közeledtek az álláspontok, de megállapodás még nincs - mondta honlapunknak Deéry Attila ügyvezető.

Stábunk videón örökítette meg Leisztinger Tamást.

Nem támogatott video formátum
Video: Leisztinger Tamás (baseball sapkában, szemüvegben) a Haladás meccsen. Nézze meg videónkon, hogyan szurkolt!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Leisztinger Tamás szerepet vállalhat a Haladásnál

A vállalkozó, aki az elmúlt nyolc évben hatalmas vagyonra tett szert és az egyik leggazdagabb magyar lett, állítólag „büntetésből” száll be a fociba.

Hali bravúr, Fodrek bombákkal

A Loki asszisztált a fiesztához. Jól játszottunk és végre van már olyan győzelmünk is, amire senki nem számított.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Belháború a vasi MSZP-ben