Leisztinger Tamás már a lelátón van

Magyarország egyik leggazdagabb vállalkozója szombaton is tárgyalt a Haladás vezetőivel, de megállapodás még nincs.

A Szombathelyi Haladás Debrecen elleni győzelmét a helyszínen nézte meg Leisztinger Tamás, Magyarország egyik leggazdagabb embere, akit korábban lehetséges befektető jelöltként hoztak Leisztinger Tamás szerepet vállalhat a Haladásnál 2010. October 14. 00:07 szóba a csapattal.

- Ma is tárgyaltunk Leisztinger úrral, közeledtek az álláspontok, de megállapodás még nincs - mondta honlapunknak Deéry Attila ügyvezető.

Stábunk videón örökítette meg Leisztinger Tamást.

Nem támogatott video formátum
Video: Leisztinger Tamás (baseball sapkában, szemüvegben) a Haladás meccsen. Nézze meg videónkon, hogyan szurkolt!
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Leisztinger Tamás szerepet vállalhat a Haladásnál

A vállalkozó, aki az elmúlt nyolc évben hatalmas vagyonra tett szert és az egyik leggazdagabb magyar lett, állítólag „büntetésből” száll be a fociba.

Hali bravúr, Fodrek bombákkal

A Loki asszisztált a fiesztához. Jól játszottunk és végre van már olyan győzelmünk is, amire senki nem számított.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Belháború a vasi MSZP-ben