Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Így javítják az utat Szombathelyen

Mégpedig a Béke utcában. Annak ellenére, hogy itt Szombathely város egyik kiváló és méltán népszerű politikusa lakik.

Olvasónk, Berta Barnabás levele rendkívül rövid, elsősorban képeinek szuggesztív erejével kíván hatni, de azért kiérzünk belőle némi rosszallást az útjavítók irányába. És még azt is megjegyzi - mintegy mellékesen -, hogy mindezt annak ellenére merik megtenni az útépítő munkások, hogy a Béke utcában egy híres-neves vasi politikus lakik. Akkor milyen lehet máshol? Tehát így néz ki a kátyúzás ebben az utcában, Önök látnak benne bármi kivetnivalót? Vagy ez így tökéletes?

Útjavítás a Béke utcában
Berta Barnabás
Útjavítás a Béke utcában
Berta Barnabás
Útjavítás a Béke utcában
Berta Barnabás

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra