Ilyen borostyános csodákat is rejt Szombathely

Gyönyörködjetek velünk, miben.

Újabb borostyános csodára bukkant nemrég egy olvasónk Szombathelyen. Mint mondja, egy ügyet intézve tévedt be a 11-es huszár úton lévő kórház területére, ahol nem várt látvány fogadta.

Olvasó

„Amikor megláttam a képen szereplő épületet a befutott borostyánnal, percekig csak néztem. CSODÁS látvány volt” – írta.

Olvasó

Aztán közelebb ment és azt olvasta egy ajtón, hogy kazánház. Hozzátette, hogy nem tudja, működik-e még, mert bent tele tartályokkal és gépekkel, de a lényeg nem is ez volt.

„Az élmény, amit a külső látványa adott, leírhatatlan” – zárta az élménybeszámolót.

Olvasó

Ezen a csodás helyen kívül egyébként még vannak más borostyánban díszelgő épületek is Szombathelyen. Találtunk egy mesébe illő, varázslatos házikót a Király és a Malom utca sarkánál, Mesébe illő, varázslatos házikót találtunk Szombathely belvárosának mélyén 2020. November 26. 07:22 melynek történetének is utánajártunk.

Borostyános ház
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt

Aztán rábukkantunk egy másik eldugott, varázslatos házra is Újabb eldugott, varázslatos házra bukkantunk Szombathelyen 2021. July 17. 11:23 a Szily János utca egyik kapuján túl, melyről szintén megtudtunk néhány részletet.

Borostyánba zárt ház Szombathelyen
Még több képért kattints!
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Mesébe illő, varázslatos házikót találtunk Szombathely belvárosának mélyén

Azt is elmondjuk, kié volt az épület és ki lakik most benne.

Újabb eldugott, varázslatos házra bukkantunk Szombathelyen

Azt mondták, hogy nézzünk be a Szily János utca egyik kapuján.

Jelentem