Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Járványtól járványig: az ősz második hete a vidékünkön

Áramhiány a Parkerdőben, nagyon gazdag magyarok, vagy amit akartok.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mennyi pénze van a 10 leggazdagabb magyarnak? - Boldogít-e 1900 milliárd forint? tettük fel a kérdést a héten, mert tegyük szívünkre a kezünket, valahol mégis érthető: a legtöbb honfitársunknak leköti a figyelmét a havi számlák kiegyenlítése, és majdnem édesmindegy, hogy a huncut úri népek közül éppen ki és mennyit visz haza.

Jacht, luxus
Pixabay.com

Mert minket, mi érdekel? Az, hogy miért nincs áram a Parkerdőben , mert hűtők, mosógépek, routerek bánják a napi legalább egy, de van, hogy több áramszünetet, ami még akkor is biztos, amikor viharnak híre-hamva sincs.

Parkerdő lakópark
Tánczos Mihály

Vigasztaljon minket azonban az, hogy egyetlen iskolában lesz iskolaőrség Vas megyében . De nem könnyű eligazodni, hogy mi és miért történik, egyelőre nem tudni, hogy mi áll a döntés mögött. A három megnevezett Vas megyei középiskolába ugyanis szeptember elején mégsem érkeztek meg az őrök.

Iskolaőr, iskolaőrök
Police.hu

De legalább tudjuk a tutit: Az emberek egyértelműen azt nyilvánították ki a koronavírus-járvány első tapasztalatairól szóló nemzeti konzultáción, hogy Magyarországnak működnie kell, nem engedhető meg, hogy a vírus újra megbénítsa az országot - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor
Facebook/Orbán Viktor

Az örömök között az első, hogy hamarosan megszűnhetnek az Ausztriába ingázók korlátozásai . A magyar kormány, valószínűleg a felháborodások miatt fokozatosan lazít a szabályokon, több kisebb, a járvány miatt lezárt határátkelőt is újranyitottak.

Hegyeshalom
ORFK

Viszont a helyzet mégsem rózsás. Hogy miért nem, azt Kecskés doktor mondta el nekünk. Szerinte a fiatalok előbb-utóbb ismét megfertőzik az időseket . „Vegyük fel azt a nyomorult maszkot!” – mondta az ismert szombathelyi sebész, az egészségügyi bizottság elnöke, akivel megbeszéltük a vírushelyzet aktuális kérdéseit.

Kecskés László - Aranypatak híd megnyitva
Kovács Dávid

Magyarországon élünk ugye? Persze. Tehát: Csúszás és pluszköltségek – Gondok vannak a szombathelyi vásárcsarnok felújításával? - Május elején és még augusztus közepén is megnéztük, hogy hol tartanak a munkálatok és kívülről, laikus szemmel úgy tűnik, hogy szorgosan dolgoznak és jól haladnak a munkások. Viszont több forrásból is úgy értesült lapunk, hogy ez egyáltalán nem így van. Hiába olyan a vásárcsarnok környéke, mint egy hangyaboly, valójában komoly gondok merültek fel.

Csúszik a piac felújítása
Kiss Tamás

Hogy szép legyen a vége. Ma van a Magyar dal napja . Kollégáink pedig elmesélték, ők hogyan ünnepelték meg.

Heaven Street Seven
Mészáros Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés