Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jégpáncél nehezítheti a közlekedést a szombathelyi utakon

70 tonna sót szórtak ma a szombathelyi utakra.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SZOVA Zrt. közleménye

A SZOVA Zrt. felkészült a hirtelen jött télre. Munkatársaink hajnali 3 óra óta 13 járművel végzik a hó- és síkosságmentesítést a társaságunk kezelése alá tartozó szombathelyi közutakon. Ezalatt az idő alatt több mint 70 tonna sót szórtak szét. A téli feladatok ütemezésénél prioritást élveznek a fő- és tömegközlekedési utak, ezek rendbetétele után következhetnek a mellékutak. Ezekkel párhuzamosan folyik a járdák és a kerékpárutak síkosságmentesítése, majd a buszmegállók, hidak felsózása.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az időjárás előrejelzés szerint éjszaka komoly mínuszok várhatók, ez alapján számítunk arra, hogy a mostani latyak lefagy, jégpáncélt képez az utakon, amely miatt ismét szükség lesz síkosságmentesítésre. Társaságunk mindent megtesz a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséért, kérjük azonban az autósokat, hogy a megváltozott útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek és a kerékpárosokkal együtt lehetőség szerint használják inkább a tömegközlekedést!

SZOVA ZRt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés