Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentjük: még nincs éhezők viadala a szombathelyi bevásárlóközpontokban

Talán mindenki időben elvégezte a karácsonyi nagybevásárlást vagy még később jön a roham?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ahogy arról még reggel lapunk is beszámolt Tegnap volt olyan üzlet, ahol annyi vevő volt, hogy le kellett zárni a parkolót 2019. December 23. 08:14 , aranyvasárnap tetőzött a vásárlási láz Magyarországon. A piacokon és az adventi vásárokban is minden korábbinál nagyobb tömeg volt a hétvégén, ráadásul a Magyar Nemzet úgy tudja, hogy volt olyan áruház is, ahol napközben le kellett zárni a parkolót, mert már nem fért el több vásárló.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Akkor még azt írtuk, hogy így egy nappal az ünnepek előtt biztosan folytatódik majd a roham. Viszont a délutáni helyzet Szombathelyen nem éppen erről tanúskodott.

A szombathelyi Tesco egy nappal az ünnepek előtt
Nyugat.hu

Kivételesen nincs még világvége-hangulat, egy átlagos naphoz hasonlít a mai is, pedig jön a karácsony és szinte minden zárva lesz.

A szombathelyi Interspar egy nappal az ünnepek előtt
Nyugat.hu

Kaptunk helyzetjelentést és fotókat az Instersparból, a Tescóból, a Family Centerből, a Zone Bevásárlóparkból, a Savaria Plazából, és a Szombathely Centerből is – és bizony délután sehol sem volt még őrület.

Szombathely Center egy nappal az ünnepek előtt
Nyugat.hu

Az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára azt közölte, hogy míg tavaly decemberben mindössze 1141 milliárd forintos összforgalmat mértek, a szakemberek legnagyobb meglepetésére a magyar háztartások kiadása idén meghaladja majd az 1200 milliárd forintot is. Ajándékokra pedig legalább 110-120 milliárd forintot költenek idén a magyarok.

A szombathelyi Interspar egy nappal az ünnepek előtt
Nyugat.hu

Vajon ilyen ügyesek volt a vasiak és időben elintézték a karácsonyi bevásárlás javát vagy ez még csak a vihar előtti csend volt és estefelé, a legeslegutolsó pillanatban tetőzik a helyzet?

ZONE Bevásárlópark egy nappal az ünnepek előtt
Nyugat.hu

Várjuk majd azon bátor olvasóink beszámolóját, akik késődélután vagy este merészkedtek be a szombathelyi bevásárlóközpontokba!

Kiegészítés:

Időközben azt a hírt kaptuk, hogy Szombathelyen a Borostyánkőnél levő Spar áruházban koradélután a forgalom nagyobb volt ugyan a szokásosnál, csakúgy, mint a pénztárak előtti sorok, de a helyzet még bőven kezelhető volt.

Ez vagy azt jelenti, hogy a szombathelyiek már elintéztézték korábban az ünnepi élelmiszerbeszerzést, vagy éppen hogy holnap délelőttre hagyták a javát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jelentem

Hirdetés