Jó a szöveged? Írd le nálunk!

Elindult a Nyugat.hu fiatal újságírókat képző programja. Videó-összeállítást készítettünk az első alkalomról.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Krúdy Gyula találkozása a TikTokkal - Elindult a Nyugat.hu fiatal újságírókat képző programja March 09. 11:36 fiatal újságírókat képez a Nyugat.hu. A három hónapos tanfolyam a Yocojoin nevű európai média-együttműködés része, amelyben hét ország (Hollandia, Írország, Szerbia, Szlovénia, Belgium, Málta és Magyarország) hét szerkesztősége vesz részt.

A cél, hogy átadjuk a fiataloknak a klasszikus újságírás értékeit, ugyanakkor szabad teret hagyjunk az új generáció formanyelvének és kreativitásának.

Most egy videó-összeállítást hoztunk az első alkalomról:

YocoJoin
EN Co funded
Ha többet szeretne megtudni a YoCoJoin kezdeményezésről, látogasson el a LinkedIn oldalunkra.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

YoCoJoin