Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két szemeszterre eltiltották azt a két BME-s hallgatót, akik szétverték a kollégiumot

Az eset novemberben történt, miután a kormányfő bejelentette a kollégiumok bezárását.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Két féléves tanulmányi eltiltást és két féléves kollégiumi kitiltást kapott szankcióként” az a két hallgató, aki még novemberben részegen szétverte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Schönherz Kollégiumának egyik szobáját - tudta meg a telex.hu az egyetem kommunikációs csoportjától pénteken.

Hozzátették, hogy a rongálásban öten vettek részt, de hármuk ellen a rendőrség eljárást folytat, „ezért az érvényes Fegyelmi és Kártérítési Szabályzat előírásai szerint, a rendőrségi eljárás lezárultáig a fegyelmi eljárást az ő esetükben felfüggesztette az egyetem”.

Novemberben lapunk is beszámolt Begurultak a BME-hallgatók a kollégiumok bezárása miatt, szétbarmoltak több helyiséget is 2020. November 10. 22:12 róla, hogy a BME Schönherz Kollégiumának több helyiségét is szétverte néhány hallgató, az egyik szobában pedig még a falat is kibontották kalapáccsal, miután Orbán Viktor bejelentette az online tanrendet és a kollégiumok kiürítését.

Card
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Begurultak a BME-hallgatók a kollégiumok bezárása miatt, szétbarmoltak több helyiséget is

Az egyetem vizsgálatot rendelt el, a kollégium üzemeltetéséért felelős cég feljelentést tesz, a rendőrség pedig eljárást indít.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra