Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Király Gábor sejtelmes közleményben cáfolja, hogy ő lenne a Fidesz polgármester-jelöltje Szombathelyen

Ez a hiteles információ! – írja.

Mint ma reggel mi is beszámoltunk Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy legyen a polgármester-jelöltjük Szombathelyen? 2019. June 14. 08:16 róla, felröppent a hír a sajtóban. hogy Király Gábort kérte fel a Fidesz, hogy legyen a polgármester-jelöltjük Szombathelyen.

Valószínűleg ennek hatásra jelent meg egy közlemény Király Gábor holnapján . A valószínűleg szót azért használjuk, mert, ahogy lentebb olvashatják, Király nem határozza meg pontosan azt, hogy mit is cáfol.

Közlemény.

26 évnyi profi labdarúgó karrier után jelenleg a szabadságomat töltöm, a visszavonulásom bejelentése óta nem adtam nyilatkozatot, interjút! Ez a közlemény is azért született, mert rólam megalapozatlan hír jelent meg számos hazai oldalon. Minden hiteles információ velem kapcsolatban a hivatalos oldalamon, a kiralygabor.eu-n érhető el! Kérem az adott médiumokat ne éljenek vissza a nevemmel, velem kapcsolatban ne hozzanak le légből kapott információkat!

Maradok továbbra is a sport elkötelezett híve!

Tisztelettel: Király Gábor

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019

Tovább az oldalra