Konkrétan kiürült az egyik szombathelyi benzinkút

Minden elfogyott, úgyhogy egyelőre be is zárt az oladi Shell-kút.

Miután már napok óta jönnek a hírek az ország minden pontjáról, hogy elfogyott az ársapkás benzin, a dízel vagy éppen korlátozást vezetnek be a kutakon, hétfőn feltettük olvasóinknak a kérdést, Tudott ma tankolni valaki Szombathelyen? 2022. December 05. 10:40 hogy ki tudott tankolni Szombathelyen.

A tapasztalatok Több kúton sincs dízelolaj Szombathelyen, az ársapkás benzin sem kapható mindenhol 2022. December 05. 15:22 pedig elég vegyesek. Van, ahol, minden további nélkül lehet tankolni, van, ahol éppen hiánycikk az ársapkás üzemanyag, és van, ahol korlátozva van a mennyiség. Néhány beszámoló hétfőről:

„Most vagyunk a Körmendi úton. Se dízel, se 95-ös.”

„Csaba útin tankoltam dízelt, 20 litert, nem volt semmi probléma.”

„OMV Csaba út. Simán ment a teletank benzin.”

„Tegnap az Oladi Shellen csak 100-as volt. Mára ígértek 95-t.”

Alig egy nap leforgása alatt azonban úgy tűnik, teljesen lecsapolták az emberek az imént említett oladi benzinkutat. Olvasónk ugyanis az alábbi fotót küldte szerkesztőségünknek:

Nyugat.hu

Tehát konkrétan kiürült az oladi Shell-kút kedd délutánra, így most egyelőre be is zárt. A dolgozók nem tudnak semmit, de ha tudnának se mondhatnának senkinek semmit.

Az autók folyamatosan váltják egymást, miután meglátják, hogy minden elfogyott és nem is tudni, hogy mikor lesz egyáltalán utánpótlás.

Az közben kiderült, Újraindította a Dunai Finomítót a Mol 2022. December 06. 13:16 hogy a Molnak kedden sikerült újraindítania a százhalombattai Dunai Finomítót, de ez még nem jelenti azt, hogy rögtön helyre is áll a rend.

A teljes kapacitás elérése azonban több hetes folyamat, tehát nem oldódnak meg egyik napról a másikra az ellátási problémák. Ráadásul ahhoz, hogy újra zökkenőmentes legyen az ellátás, az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett – mondta Újraindította a Dunai Finomítót a Mol 2022. December 06. 13:16 Bacsa György.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem