Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kontroll nélkül terjeszkedhet a szombathelyi Falco-gyár

A közgyűlés baloldali frakciója szerint Hende Csaba a háttérben lepaktált a gyárral.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sajtóközlemény

Hende Csaba a kerítésépítésbe belebukott politikus, most egy újabb kudarcot akar győzelemnek beállítani. Hende Csaba eltitkolta, hogy korábban a Falco-gyártól sok százezer forintot kapott igazgatósági és felügyelőbizottsági tagként, miközben egyszer sem tette szóvá az akkori, még szűrőberendezés nélküli környezetszennyezést. Hende Csaba semmit nem tett akkor sem, amikor a tiltakozó lakókat és ellenzéki politikusokat bíróság elé citálta a gyár.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Hende Csaba egykori Falco vezetőségi tag most a háttérben megegyezett a gyár jelenlegi vezetésével, hogy minden bővítéséhez asszisztál, és elfogadta azt a tervezetet, amit másfél évvel ezelőtt a cég ajánlott, és ami ellen a lakosság folyamatosan tiltakozik. Ha ez megvalósul, kontroll nélkül tovább nőhet a Falco-gyár területe és kapacitása városunkban.

Szombathely lakóterületén belül nincs szükség környezetterhelő gyárbővítésre! Aki ezt segíti, az elárulja a szombathelyieket! Bizonyítsanak a fideszes képviselők, és támogassák a szeptemberi közgyűlésen az általunk javasolt független terhelésmérést, valamint a rendezési terv lakosságot megnyugtató módosítását.

MSZP- DK- Együtt- Éljen Szombathely frakció

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés