Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Környezetvédelmi díjat kapott a szombathelyi Tófürdő

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A SZOVA közleménye

A Nyugat-Dunántúli Környezetvédelmi Központ Közhasznú Alapítvány nemrég Környezetvédelmi díjjal jutalmazta a szombathelyi Tófürdőt.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az elismerést azon vállalkozások, létesítmények számára ítéli meg a szervezet, melyek a környezetvédelmi szempontok messzemenő figyelembevételével működnek, fokozottan ügyelnek telephelyük rendezettségére, jó állapotára, továbbá aktívan tevékenykednek a környezet védelme érdekében.

Mészáros György, az alapítvány kuratóriumának elnöke úgy fogalmazott: „A ligetes környezetben található fürdő hatalmas, szépen gondozott, ápolt zöldterületével a nemrég felújított Csónakázótó környezetéből is kiemelkedik.” Érdemként emelte ki, hogy a régi fürdő felújításakor a növényzet nagy része megmaradt, nem esett az átalakítás áldozatául és hogy az egykor volt medencéből jött létre a bejárat közelében található látványtó, megőrizve ezzel a régi Tófürdő emlékét. Mészáros György említést tett létesítményünk kiváló vízminőségéről is, amely folyamatosan megfelel a hatósági előírásoknak.

Nem utolsó sorban példaértékűnek nevezte munkatársaink erőfeszítéseit, melyet azért tesznek, hogy a szombathelyiek tiszta, szépen gondozott környezetben tudjanak kikapcsolódni a Tófürdőn.

Társaságunk számára különösen nagy örömet jelent a létesítmény elismerése. Az alapítvány Környezetvédelmi díja egy rendkívül pozitív megerősítés, mely bizonyítja, hogy eleget téve a SZOVA Zrt. egyik alapelvének, a Tófürdő munkatársai a környezeti elvárásokkal összhangban végzik munkájukat, vendégeink szemében pedig tovább növeli létesítményünk megbízhatóságát és pozitív megítélését.

SZOVA Zrt.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés