Szép lassan eltűnik a szennyvízből a koronavírus

Csupán egy városban emelkedett az örökítőanyag koncentrációja.

Országos átlagban további csökkenést mutat a szennyvízben a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja - közölte kedden a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

Számottevő csökkenés Kecskeméten, Nyíregyházán, Salgótarjánban, Székesfehérváron, Szekszárdon és Szolnokon figyelhető meg, míg a városok többségét stagnáló tendencia jellemzi. Megjegyezték, hogy emelkedés csak Zalaegerszegen tapasztalható.

Szombathelyen mérsékelt a koncentráció a szennyvízben és stagnál.

Emelkedést csak Zalaegerszegen tapasztaltak - közölte az NNK.

Hétfőn írtunk arról Úgy néz ki, bejött a jóslat: nyárra lecseng a koronavírus-járvány ötödik hulláma May 23. 07:35 , hogy a statisztikai adatok is a járvány lecsengését mutatják.

Forrás: NNK
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19