Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagyüzem: hosszú sorban állnak az oltásra várók a Markusovszky kórház előtt

Tumultus viszont nincs, és a szükséges távolságot is betartják.

Kedd reggel nyolc óra előtt készített néhány fotót olvasónk a szombathelyi Markusovszky kórház főbejáratánál. Hosszú sorokban állnak az emberek, valószínűnek tartjuk, hogy az oltások elkezdésére várnak.

sorok a Markusovszky bejáratánál
olvasó

Viszont rend van, nincs tumultus, és olyan jeleneteknek sem látjuk nyomát, mint február végén a volt SZTK előtt, „Totális káosz van itt kérem” – Szerdán reggel összeomlás volt a szombathelyi oltópontoknál February 24. 10:08 ahol egyébként szintén rendeződött a helyzet A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál February 26. 14:04 később.

sorok a Markusovszky bejáratánál
olvasó

A sorbanállók az előírt másfél méteres távolságot is betartják nagyrészt.

sorok a Markusovszky bejáratánál
olvasó
sorok a Markusovszky bejáratánál
olvasó
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19

Tovább az oldalra