Közel kétszáz ember szerint megtévesztő a Zanat felirat a Zanati úti Penny homlokzatán

Mondjuk 28 ember szerint Zanat nem is létezik.

Összesen 482 szavazat érkezett a Zanati úti Pennyvel kapcsolatos kérdésünkre, A Zanati út az már Zanat? - Ön is megválaszolhatja a kérdést May 30. 16:22 hogy Önök szerint mennyire zavaró, hogy már a Zanati úton Zanat nevét hirdeti a szupermarket. Egy olvasónk megkeresése után mélyültünk el a témában, aki szintén furcsállta Zanat több kilométeres eltolását. Hiszen „hol van még onnét Zanat?” – tette fel a kérdést levelében.

Ahogy a szavazat eredményein is látszik, a legtöbben úgy gondolják, megtévesztő, hogy már a Zanati út elején a Szombathelytől pár kilométerre elhelyezkedő településrész neve bukkan fel. Emellett pedig az, hogy a második legtöbb kattintás a „Nem érdekel” lehetőségre érkezett, arra utalhat, hogy az itt élők teljes mértékben tisztában vannak azzal, hogy mi, hol kezdődik, így nem számottevő a helytelen névadás. Így – ha ténylegesen ez áll a háttérben – a nemleges válaszok és a nemtörődömségre utalók szinte összemoshatók.

Penny Zanat - vagy nem?
Olvasói fotó

További 15 embernek fogalma nincs az egész Zanat-kérdésről, 28-an pedig Zanat létezését is elutasítják, szóval úgy tűnik, belekerültünk egy ilyen igazi „gömbölyű-e a Föld?”-helyzetbe. Csak most az a kérdés inkább, hogy: Zanat, lenni vagy nem lenni?

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Kapcsolódó cikkeink

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem