Kréta és vérnyom az aszfalton - A hónaljon szúrt szombathelyi rolleres esete

Egy április 1-jei olvasói bejelentésnek jártunk utána.

„Tisztelt szerkesztőség! Már többször jeleztem a problémát, hogy a Szövő és Kötő utca kereszteződésében kialakított roller parkolót sokan úgy használják, hogy a leállított járgányoktól a járdát nem lehet használni. Mostanra annyira elmérgesedett a viszony a lakók és a kölcsön járművön száguldozó ifjak között, hogy egy rollerest hónaljon szurkáltak a rossz parkolás miatt. Kérem, fessék fel rendesen, hová kell leállítani a rollert, hogy ilyen szörnyűség többé ne fordulhasson elő.”

Nélküled nem megy: támogasd a Nyugat.hu-t adód 1 százalékával! Neked csak pár kattintás, hogy továbbra is a téged érintő dolgokról tudósíthassunk.

Nyugat Média és Világháló Egyesület, adószám: 18889332-2-18
Ide kattintva érheted el kitöltési útmutatónkat!

Ez az olvasói üzenet érkezett hozzánk a „Jelentem” rendszerünkön keresztül húsvét hétfőn, azaz április 1-jén délben, és a szöveghez egy fotó is tartozott.

Ezen egy aszfaltra rajzolt emberi alak kontúrja és valamiféle foltok voltak láthatók.

Olvasói fotó

Lapunk munkatársa kedden megnézte a levélben említett helyszínt, ahol meg is találta a krétarajz és a foltok nagyon halvány maradványait: ne feledjük, hétfőn este egy nagy eső áztatta Szombathelyt!

Elmosta az első, de ott volt
Mészáros D. Zsolt

Időközben befutott a rendőrség válasza is:

„Elektronikusan a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz érkezett megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy a kérdéses ügyben nem érkezett sem bejelentés, sem feljelentés a Főkapitányságra”

Ezek szerint – hál’istennek - nem történt bűncselekmény, csak

egy április 1-jei ugratással próbálkozott olvasónk. De mi figyeltünk és ellenőriztünk! :)

A kereszteződésben a rollerek békésen álldogálnak a járdán.

Békésen várakoznak a rollerek a Kötő és a Szövő utca kereszteződésében. Akkor most útban vannak, vagy sem?
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem