Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

LMP-s matricát ragasztottak Koczka Tibor kampányplakátjára

Az LMP helyi elnöke azt mondja, semmi közük az esethez, Koczka Tibor feljelentést tesz.

Szombathelyen, a Szent Imre herceg úton, az 1. választókerületben futottunk bele ebbe a plakátba:

A plakát Koczka Tibor független polgármester-jelölté, aki éppen ebben a választókerületben indul képviselőjelöltként is, de itt már a Pro Savaria és a Jobbik támogatásával. A plakát a Fidesz jelöltjeit ábrázoló plakát mellett van, látszik, hogy a kormánypárt plakátja sértetlen.

Felhívtuk Németh Ákost, az LMP helyi elnökét, aki azt mondta, semmi közük a matricához, ezt a logót már nem is használják, szó sincs arról, hogy támogatnák Koczka Tibort.

Hozzátette, mindenféle plakátrongálást elítélnek, sajnálják, hogy Koczka Tibor plakátjának megrongálásához az LMP matricáját használták. Németh arra kért mindenkit, ne éljenek vissza az LMP védett logójával és ne tévesszék meg a választókat.

Koczka Tibor lapunknak azt mondta, megvizsgálja az esetet, és valószínűleg feljelentést tesz plakátrongálás miatt.

Molnár Miklós plakátjára Jobbik-matrica került

Az utcában egyébként Molnár Miklós képviselőjelölt (Pro Savaria) plakátjára egy jobbikos matricát ragasztottak. A Pro Savaria és a Jobbik valóban szövetségben indul a választásokon, de látszik, hogy ezt a matricát utólag ragasztották fel. Lehet, hogy ugyanannak a kéznek a műve, amelyik az LMP-s matricákat ragasztotta Koczka Tibor plakátjaira.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019

Tovább az oldalra