Meghibásodott a távhő egyik szombathelyi kazánháza

Volt olyan lakás, ahol 13 fokra hűlt a levegő.

„Ismét nem működik a belvárosban (Március 15. tér) a távfűtés, a lakás(ok)ban 13 fok van!”

- írta lapunknak egy olvasó, és üzenetét egy fotóval is dokumentálta.

Olvasó

Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft.-től megkérdeztük, hogy mi történt, és hogy az üzemzavar hány lakást érint.

A cégtől ezt a választ kaptuk:

A belvárosi, Rákóczi-kazánház hajnali meghibásodását kollégáink megjavították, azonban emiatt a kazánház működése néhány óra késéssel indult el. Ennek következtében a felfűtés is később kezdődött meg, azonban a lakossági visszajelzések is azt mutatják, hogy a rendszer felmelegedése folyamatban van, a szolgáltatás a délutáni órákban folyamatosan visszaáll.

Nem tudjuk, van-e összefüggés, de a Rákóczi utcai fűtőművel már két évvel ezelőtt is voltak gondok A szombathelyi Bejczy utca lakói már örülnek, ha 20 fok fölé kúszik a hőmérséklet a lakásokban 2020. December 09. 11:39 .

A szombathelyi távvezeték hálózat egyébként így áll össze.

A szombathelyi távvezeték hálózat
Szomtav.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem