Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A vasi MSZP meghagyná a rendőrök túlórapénzét

A fideszes képviselőkhöz fordulnak segítségért, a rendőröknek ingyen jogsegélyt ajánlanak. Közlemény.

Sajtóközlemény

Az MSZP Vas Megyei Szervezete felszólítja Ágh Péter és Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőket, valamint Puskás Tivadar polgármestert, hogy haladéktalanul intézkedjenek a belügyminiszternél annak érdekében, hogy azoknak Vas megyei rendőröknek, akik a migrációs helyzetben határvédelmi feladatot láttak el, a munkájukért kapott túlszolgálati munkadíjat ne kelljen visszafizetniük. A mostoha logisztikai körülmények között hosszú időn keresztül a szerb és horvát határnál szolgálatot teljesítő rendőrök ugyanis karácsonyi ajándékként fizetési felszólítást kaptak, hogy a részükre kifizetett munkadíjat fizessék vissza.

A nehéz helyzetben tisztességesen helytálló rendőrök elismerést és nem megalázást érdemelnek. Az MSZP Szombathelyi Szervezete ingyenes jogsegélyszolgálatot biztosít valamennyi rendőr részére, akik a visszafizetést vitatni akarják. A valódi megoldást azonban az jelentené, ha a Vas megyei kormánypárti vezetők nem csak a szalagátvágásokban és pártpropagandát szolgáló aláírásgyűjtésekben vennék ki a részüket, hanem tennének is az itt élő, értünk dolgozó emberekért.

Dr. Nemény András
elnök
MSZP Vas Megyei Szervezete

Dr. Czeglédy Csaba
elnök
MSZP Szombathelyi Szervezete

Kedves Olvasó!
Kérjük, támogasd havonta rendszeresen a Nyugat.hu szerkesztőségének a munkáját! Mert veletek együtt tudjuk kideríteni, megírni, megmutatni, hogy mi történik körülöttünk.
Köszönjük!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra