Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Módosultak a maszkviselés szabályai

Az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal élőknek sem kell maszkot hordaniuk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A maszkviselés szabályait módosító kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben. Mint írják, az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal élőknek sem kell maszkot hordaniuk. Az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége a kötelező maszkviselésről szóló szabály megjelenése után hívta fel arra a figyelmet, hogy az érintett emberek és családjaik egy részének megoldhatatlan feladat a fogyatékossággal élő családtag maszkviselése. A múlt héten az autistákat is mentesítették a kötelező maszkhasználat alól. A rendelet november 26-án lépett életbe.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Covid 19

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra