Eddig: 2 428 597 / 3 000 000 Ft, 109 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Most éppen valami nagyon furcsa dolog történik a kőszegi Fő téren

Pancsoló embert állítottak ki egy szökőkút mellé.

Kerek húsz éve annak, hogy bezárt a kőszegi strand. A kisvárosban pedig azóta is hiányától szenvednek. Az Összefogás Kőszegért Egyesület már nem első alkalommal hívja fel a figyelmet arra, hogy Kőszegen lenne jogosultsága egy strandnak.

Strandoló a kőszegi Fő téren
Összefogás Kőszegért Egyesület

Az egyesület ajánlott már fel Ezerötszáz köbméter vizet ajánlott fel az Összefogás Kőszegért Egyesület a nem létező kőszegi strandnak 2017. August 03. 18:41 vizet, kabinokat, nyugágyat, napernyőt szóval majdnem mindent, ami egy strandhoz kell. A városvezetés azonban csak nem akar kötélnek állni.

Legutóbb pár [article=" 155580"]hete mutattak be egy diplomamunkát

, ami egy lehetséges kőszegi vizes komplexum terveit mutatta be. Akkor azt mondták, hogy ez 12 milliárd forintba kerülne a városnak, ennyi pénzük pedig nincs.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra

Tovább az oldalra