3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

Na és olyan motoros parkolót láttatok már, mint ez a szombathelyi?

Elég érdekes jelenségbe botlott olvasónk a Zanati úton.

„Azok a mindenhová ledobált e-rollerek...” – kezdte olvasónk, utalva arra, hogy az utóbbi időben az emberek többsége az elektromos rollerekkel van elfoglalva. Például azzal, hogy mennyire balesetveszélyesek, Elektromos rollerest ütött el egy autó a 86-oson, Szombathely határában March 26. 21:04 hogy szabálytalanul használják őket, „Ez igen! Ez ám a közlekedés” – hajmeresztő rolleres mutatvány Szombathelyről September 23. 16:48 hogy a patakokban landolnak, Már három hete ázik a Perintben egy elektromos roller June 15. 11:13 hogy részegen is felpattannak rájuk és az örök slágertéma, hogy szanaszét hagyják őket Megint gond van a rollerek parkolásával Szombathelyen September 13. 06:42 a városban.

De a rollereken és az utóbbi hetekben szintén gyakran előkerülő parkolófoglalásokon Mire nem jó a muskátli! Újabb kreatív parkolófoglalás Szombathelyről October 01. 16:36 kívül bőven akad még más érdekesség is Szombathelyen.

„Tegnap futottam bele ebbe a teljesen szabályosan kialakított motoros parkolóba a Zanati úti kerékpáros és gyalogúton” – írta enyhe iróniával.

Ezen a „leleményes” parkolási megoldáson valószínűleg sokan mások is meglepődnek: motoros parkolót rittyentettek egy szombathelyi autókereskedés előtt, csak éppen a járdán, néha kicsit rálógva a bicikliútra.

Érdekes motoros parkoló Szombathelyen
Olvasó

De nézzük a pozitív oldalát: végülis csak a gyalogosok oldalát foglalták el, a biciklisávon simán el lehetett férni mellettük, nem?

Érdekes motoros parkoló Szombathelyen
Még több képért kattints!
Olvasó

Egyébként nem ez az egyetlen ilyen érdekesség a városban. Még 2022 márciusában kereste meg lapunkat egy olvasónk azzal, hogy furcsa jelenetek szemtanúja volt egy másik szombathelyi autókereskedésnél.

Ott autóval közlekednek rendszeresen a bicikliúton, mi is kimentünk, hogy megnézzük, valóban így van-e. Jelentjük: igaza volt olvasónknak. Mivel gyakran járnak autóval a bicikli- és gyalogosúton, egyre csak romlik az állapota, arról nem is beszélve, hogy mennyire balesetveszélyesek ezek a mutatványok.

Autó a kerékpárúton. Állítólag mindennapos jelenség ez.
Józing Antal
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem