Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„El a kezekkel Szombathelytől!”

A baloldal attól tart, hogy Orbán hétfői látogatása kárt okoz a városnak. Demonstrálnak is.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közlemény

Szombathely városa és Vas megye lassan hozzászokik ahhoz, ha Fidesz-politikus érkezik hozzánk, vagy elvisznek tőlünk valamit, vagy ígérnek valamit, amit aztán nem tartanak be.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az elmúlt évek gazdaságpolitikája, Orbán és Matolcsy gyorsnaszádja nem előre vitte az országunkat, inkább a szakadék felé irányította. Az ország hosszútávú eladósítása a szemünk előtt zajlik; elég csak a drágán kibocsátott államkötvényekre gondolnunk, vagy az orosz gyarmattá válásunkra azzal, hogy 3000 milliárd forint hitelt vett fel tőlük Orbán Viktor. Orbán, aki 5 éve még azt mondta, hogy „hazaárulás, ha valaki az oroszokkal energetikai megállapodást köt”, ma már ezt nemzeti érdeknek látja.

Az államadósság csak nő, a megélhetés pedig még nehezebbé vált.

Itt helyben is sokszor tapasztaltuk az elmúlt években, hogy számtalan esetben a fideszes vagyonszerzés az itt élők érdekeivel kerül szembe. Elég csak a trafik- és ingatlanmutyikra gondolnunk. Továbbá ott van a vát-porpáci repülőtér megépítésének ügye, amit maga Simicska Lajos, a fideszes oligarcha azért akadályozott meg, nehogy a repülők zaja megzavarja őt és a többi fideszes nagyurat vadászás közben.

Emlékezzünk rá, amikor Orbán és Hende legutóbb együtt jártak Szombathelyen, akkor jelentette be Hende Csaba nagy büszkén, hogy Szombathely helyett Pápán hozzák létre a kereskedelmi repülőteret.

Csak remélni tudjuk, hogy a nagy rezsicsökkentő fórumon nem lesz olyan bejelentés, ami miatt ismét elárulva érezzük magunkat!

Emeljük fel együtt a szavunkat, Orbán és oligarchiái ellen! Várunk mindenkit 2013. január 20-án 17 órára a Savaria Mozi mellé, hogy békésen együtt demonstráljunk a kizsákmányolás és a fideszes ámokfutás ellen!

MSZP Vas Megyei és Szombathelyi Szervezete
Demokratikus Koalíció Szombathelyi Szervezete
Az Együtt 2014 – PM és a Szolidaritás Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkeink

Orbán Viktor hétfőn Szombathelyen csökkenti a rezsit

Plusz Hende Csabával megalakítja a Magyar Csapatot.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vélemény

Hirdetés