Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Variációk egy székhelyre – A szombathelyi MSZP-SZTKE frakció közleménye

Miközben a Fidesz-KDNP rohamosan csökkenő népszerűsége miatt egyre inkább fogy a bizalom a szombathelyi fideszes városvezetéssel szemben is, városunk polgármestere, Puskás Tivadar nem elégszik meg az oktatási ágazat tönkretételével, most a sikeresen működő AGORA Kulturális és Turisztikai Központot veszi célkeresztbe.

Puskás egy új céget akar alapítani Savaria Turizmus Nonprofit Kft. néven. Az új cég székhelyének a Fő tér 10. alatt található AGORA irodáit jelöli meg az előterjesztő polgármester.

Javasoljuk Puskás Tivadarnak, hogy az Agora ellehetetlenítése helyett inkább a szintén itt található Art Cafet adja oda az új cégnek. A város legjobb helyén található kávézót a méltán népszerű Molnár Miklós alpolgármester saját cége üzemelteti, és sikerül neki évek óta az önkormányzattal kötött szerződést be nem tartva tennie ezt. Az új cégnek így lenne egy méltó székhelye, ráadásul Molnár Miklósnál jobban és színvonalasabban még ők is képesek lesznek az Art Cafet működtetni.

Szombathelyi MSZP-SZTKE Frakció


A Fidesz-KDNP frakció válasza

Megdöbbenéssel tapasztaljuk, hogy az MSZP-SZTKE frakció, élén Czeglédy Csaba frakcióvezetővel, ismét teljességgel szakmaiatlan, tárgyi tévedésektől hemzsegő közleményekkel próbálja borzolni a szombathelyi állampolgárok kedélyét.

Felháborítónak tartjuk, hogy a szocialisták mit sem tanultak 8 éves szombathelyi és magyarországi ámokfutásukból, és a közgyűlés előtt minden erejüket arra fordítják, hogy a címlapokra kerüljenek. Botrányosak voltak kormányon, és úgy tűnik, botrány nélkül ellenzékben sem tudnak létezni.

Fidesz - KDNP frakció
Szombathely

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Vélemény

Tovább az oldalra