Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A nagy esők után megtelt vízzel a dozmati víztározó

Láthatóan kezdik felfedezni az emberek a mesterséges tavat.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Lapunk az utóbbi időben többször foglalkozott a dozmati víztározóval.

Ott voltunk a kétmilliárdos létesítmény avatásánál Kellett, vagy nem kellett? – Átadták a kétmilliárdos dozmati víztározót 2019. October 08. 15:26 és utánajártunk, hova tűnt nyár elején a tározóból a víz, Egy esős hét után is egy nagy pocsolyának tűnik a dozmati víztározó 2020. June 23. 11:49 ami aztán később visszatért. Visszatért a víz a dozmati víztározóba, ami már majdnem úgy néz ki, mint egy tó 2020. July 30. 07:26

Józing Antal

Most, a nagy esőzések után még csinosabb a mesterséges tó: a víz teljesen kitölti a medret, működnek a túlfolyók, még az eredeti Aranypatak is vígan csordogál.

Józing Antal

Legalább ennyire fontos, hogy láthatóan a környékbeli lakosság is kezdi felfedezni a víztározót mint kirándulási célt.

Józing Antal

Vasárnap délután a létesítmény parkolója teljesen megtelt autókkal, családok, kutyások, szerelmespárok sétálhattak a víz partján.

Józing Antal

Már korábban is megjegyeztük, és most újra megismételjük: nem ártana némi infrastrukturális fejlesztés a víztározónál.

Nem gondolunk nagyra, de elkelne néhány pad, egy vécé, több lépcső a gáton, és az sem lenne hátrány, ha használható gyalogúton lehetne megkerülni a vizet.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Helyek

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra