Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Nagyon jó csapatom volt, akik hittek bennem!

Nemény András, Szombathely új polgármestere már hétfőn elkezdi a munkát.

Milyennek látja így utólag a kampányt?

Nagyon komoly kampányt folytatunk. Több is volt kicsit, mint kampány, mert nem csak pártos ígéreteket fogalmaztunk meg, hanem előre kidolgozott menetrend szerint haladtunk. Igazi tartalmat, valódi választási lehetőséget tudtunk adni az embereknek. Ha nem akarnak belemenni a migrásozásba, meg hasonló őrületekbe, akkor az igazai valóságot választhassák.

Éljen Szombathely eredményváró
Nemény András nyilatkozik a győzelem után. A képre kattintva láthatja eredményváró galériánkat
Mészáros D. Zsolt

Minek köszönhető a győzelem?

Nagyszerű csapatom van, akik hittek bennem – ahogy én is hittem bennük. Emellett végig éreztük a szombathelyiek támogatását.

Hogyan fog ma ünnepelni?

Visszavonulok a csapatommal egy vendéglátóhelyre. Aztán kialszom magam, és holnap délután már be is megyek a hivatalba. Igaz, hogy hivatalosan polgármester majd csak az eskütétel után leszek, de lehet, hogy előzetes beszélgetést már lebonyolítok Puskás Tivadar polgármesterrel.

Nemény a magasban - Hatalmas volt az öröm tegnap az Éljen Szombathelynél
Felszabadult öröm.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Önkormányzati választás 2019

Tovább az oldalra