„Nap mint nap az életünket kockáztatva járunk dolgozni”

Egy dunántúli gyárból jelentik.

Lapunk a hét elején publikálta írását Súlyos a járványhelyzet a gyárakban, csak nem szeretünk beszélni róla 2021. March 29. 07:16 „Súlyos a járványhelyzet a gyárakban, csak nem szeretünk beszélni róla”.

A cikkhez számos hozzászólás és olvasói levél „Ha nem a kormány, akkor a vírus fogja leállítani a gyárakat” 2021. March 29. 18:45 érkezett, amelyekből az derül ki, hogy nem alaptalan az a többfelől is hallható vélemény, mely szerint a járvány terjedése szempontjából sokkal jobban oda kellene figyelni, mi történik termelő üzemekben.

Van egy olyan elmélet is, hogy Közép-Európában azért alakult ki a jelenlegi kritikus helyzet, mert számos nagy nemzetközi gyár dolgozik, ahol nem lehet megoldani a távmunkát, viszont leállításuknak súlyos gazdasági és politikai következményei lennének.

A mai nap levelet kapott szerkesztőségünk, amelyet kötelezőnek érezzük közzétenni.

Annyi elárulunk, hogy egy dunántúli (nem Vas megyei) multinacionális cégről van szó.


Olvasói levél:

"Én is gyárban dolgozom, sajnos a covid helyzet nálunk sem rózsás, 9 ember halt meg covid fertőzésben, nagyon sokan vannak otthon betegállományban, és mégsem tesz senki semmit.

Az előírásokat nem tartják be, nincs kézfertőtlenítő a mosdóban még kéztörlő sincs. Szünetekben mindenki egymás mellett. Hazafelé a portán kilométeres sorban állnak az emberek egymás után.

Nap mint nap tényleg az életünket kockáztatva járunk dolgozni." 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Jelentem