3 214 611 Ft, 145 támogató. Köszönjük!
Légy része az igazságnak!

A NER útépítője elárulta, mitől jobbak az osztrák utak

A minőségbeli különbség a határt átlépve gyakorlatilag azonnal érzékelhető.

A Nyugat-Dunántúlon élők körében rendszeres beszédtéma, hogy mennyivel jobbak az utak Ausztriában.

A minőségbeli különbség a határt átlépve gyakorlatilag azonnal érzékelhető.

Az is találgatásokra ad okot, hogy mi ennek az oka, és e fontos ügyben most megszólalt az ország talán legismertebb útépítője.

A NER-elithez tartozó Szíjj László, a Duna Group alapító-tulajdonosa a szintén NER-közeli, egykor szebb napokat látott Indexnek ezt mondta:

"Magyarországon közel azonos hosszúságú az úthálózat, mint Ausztriában, de szomszédunknál átlagosan 7-8 millió tonna aszfaltot dolgoznak be egy év során a jó úthálózat eléréséért. Ezzel szemben hazánkban jó, ha ennek a felét fordítjuk a fenntartásra és fejlesztésre. Azt gondolom, ha jó utakat akarunk, akkor ezt a volument el kell érni, így bizonyos, hogy van potenciál a hazai útépítésben."

Ezek szerint ennyire egyszerű a válasz.

Az S31-est folyamatosan javítják, korrigálják az osztrákok
Wikipédia

A Forbes számításai szerint Szíjj László a negyedik leggazdagabb magyar, becsült vagyona 207 milliárd forint körül van.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Tech